Sibel Bingöl

Sibel Bingöl

[email protected]

Uzman Çavuşlar'ın ilk şubesi Konya'da açıldı

29 Eylül 2024 - 21:26

Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği TEMUD’un ilk şubesi Konya’da açıldı. 

TEMUD Konya Şubesi; TEMUD Genel Başkanı Ali Tilkici, TEMUD Yönetim Kurulu Üyeleri, Emekli Uzman Çavuşlar ve Uzman Çavuş Ailelerinin katılımıyla büyük bir coşku ile Selçuk İlçesi  Nişantaşı mahallesinde açıldı. 



TEMUD Genel Başkanı Ali Tilkici, Konya TEMUD İl Başkanı Emekli Uzman Çavuş İbrahim Bayır ve Ailelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emine Sevim TEMUD Konya Şubesi açılışını gerçekleştirdi. 

Ekim ayından itibaren de tüm yurtta her ilimizde teşkilatlanıp şubeler açılacağını belirten TEMUD Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya Sorumlusu Muharrem Yıldız, TEMUD’a üye olabilmek için emekli uzman çavuş, aileleri ve şehit aileleri şartı var” dedi ve “Tüm illerimizde açılışlarımız planlanmış olup teşkilatlanmamız devam edecektir” İfadelerine yer verdi. 

TEMUD Milli Bir Güçtür!

38 yıldan beri uzman çavuşların özlük haklarına kavuşmaları için Uzmanlar Federasyonu Başkanı olarak mücadele eden ve gerek ulusal  ve yerel televizyon kanallarında, gerekse bütün dijital haber  platformlarında , sosyal medyanın her alanında ciddi bir emekle uzman çavuşların özlük hakları için verdiği  mücadelesi ile tanınan ve 5 ay önce  Türkiye Emekli Uzman Erbaşlar Derneği (TEMUD )Genel Başkanlığına seçilen Ali Tilkici:”TEMUD Milli Bir Güçtür” sloganıyla açılışı sosyal hesaplarından duyurdu. 



Ali Tilkici, Uzman Çavuşların, sosyal ve hukuki özlük haklarını arayan kamu yararına Dernek TEMUD 'un ilk şubesinin Konya'da açıldığını belirterek  Ege Olay ile paylaştığı samimi ve içten mesajında 
TEMUD Genel Başkanı Ali Tilkici :”şubemiz Konya'ya hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Vatan için canını veren Kahraman Uzman Çavuşların ayaklarına taş değmesin. Birlikte büyüyeceğiz.
Birlikte başaracağız.
Var olsun Uzman Çavuşlar.” İfadelerine yer verdi. 

TEMUD, bütün yurtta teşkilatlanarak birlik beraberlik içinde sosyal ve hukuksal hakları için mücadele edecekleri gibi aynı zamanda güçlü bir sivil toplum kuruluşunun ülkemiz yararına faydalı projeleri de hayata geçirmek için oldukça donanımlı, planlı ve nitelikli bir yapılanma içerisinde olacağı yönünde dikkatleri çekiyor.  

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • İbrahim Bayır
    2 hafta önce
    Değerli Gazetecimiz Sibel hanım size çok Teşekkür ediyorum. Kıymetli yazınız için TEMUD konya il Başkanı İbrahim Bayır